Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je aan
13/1/2020

Zoveel innovaties op één plek!

VR, AR, lasercutters, waterstraalmachines, robotarms, makersets en een oscilloscoop. Het zijn nog maar een paar voorbeelden van nieuwe technologieën waarmee in de toekomst producten gemaakt kunnen worden waar de gemiddelde Nederlander het bestaan misschien nog niet eens van kent. En die wel allemaal al te zien zijn op Spark Campus.

 Op 7 september opende Spark Campus haar nieuwe vestiging in Den Bosch. Vmbo- en mbo-docenten vanuit Den Bosch, Veghel, Uden, Boxtel, Schijndel, Waalwijk, Oss en Zaltbommel brachten op 28 november een bezoek aan deze innovatieve Maker Space.

 Cassandra Vugts van Spark Campus en Cadmes informeerde hen over over nieuwe technische ontwikkelingen en mogelijkheden die het talent van de toekomst klaarstoomt voor de beroepspraktijk! Geweldig om al deze innovatie op een plek in onze eigen regio beschikbaar te hebben. Een prachtige plek voor leerlingen en docenten om kennis te maken met nieuwe technologieën (www.sparkmakerszone.nl).

13/1/2020
Door 
Edith Vissers
Deel dit bericht:

Meer weten?

Heb je vragen over dit artikel, of wil je simpelweg meer informatie?

 Terug naar overzicht
Waarom heb je interesse in deze nieuwsbrief?
Namelijk:
Dankjewel! We hebben je inschrijving ontvangen.
Iets klopt er niet, controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox

Laat je mailadres achter en je ontvangt een paar keer per jaar als eerste het laatste nieuws! Zo blijf je op de hoogte van de vele initiatieven en activiteiten die plaatsvinden.