Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je aan
Over ons

Techniek in Noordoost- Brabant

Meer dan 200 bedrijven hebben zich al aangesloten! Samen met scholen voor vmbo, mbo, praktijkonderwijs, vso en basisonderwijs wordt er werk gemaakt van Sterk Techniekonderwijs in de regio. Zo zijn er ook voor uw bedrijf genoeg technici voor de toekomst.

Illustratie kaart Noord-Brabant met actieve regio
Bedrijventerrein in Veghel
Huidige situatie

De vraag naar technische mensen is groter dan ooit!

Hoe maak je het voor leerlingen aantrekkelijk om voor techniek te kiezen? De vraag is relevanter dan ooit. Want Noordoost-Brabant is een krachtige economische regio, met techniek en technologie als belangrijke pijlers. Maar om die status op zijn minst te behouden, hebben we technisch en technologisch talent nodig. Meer dan dat zich nu aandient. En dus moet er iets gebeuren.

De aanwas moet groeien. Dat lukt maar op één manier: als we krachten bundelen. Als onderwijs, ondernemers en overheid de handen ineen slaan om leerlingen en hun ouders warm te maken voor techniek en technologie. Met het Techniek Loket is die bundeling er: één loket voor de hele regio met één missie: jongeren enthousiast maken!

Onze missie

Een kansrijke toekomst in de techniek voor onze regio

Het Techniek Loket: hét loket in Noordoost-Brabant waar onderwijs, ondernemers en overheid samen werk maken vaneen kansrijke toekomst in de techniek en technologie. Om een krachtige economische regio te blijven is de noodzaak aan goed gekwalificeerde mensen voor de technische en technologische arbeidsmarkt groot.

Technisch en technologisch talent kan zich alleen ontwikkelen als onderwijs, overheid en ondernemers samen zorgen voor kansrijk onderwijs. Wij geloven dat we in de regio Noordoost-Brabant duizenden leerlingen warm kunnen maken de wereld van techniek en technologie als we daar samen voor gaan.

Illustratie van de techniek voor onze regio
Onderwijs

Aangesloten scholen

Waarom heb je interesse in deze nieuwsbrief?
Namelijk:
Dankjewel! We hebben je inschrijving ontvangen.
Iets klopt er niet, controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Nieuwsbrief

Volg al het nieuws en initiatieven binnen de techniek

Laat je mailadres achter en je ontvangt een paar keer per jaar als eerste het laatste nieuws! Zo blijf je op de hoogte van de vele initiatieven en activiteiten die plaatsvinden.