Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je aan
1/11/2019

Yes. We zijn van start. Het Techniek Loket is een feit!

Nou ja, officieel nog niet helemaal. Volgens de letter van de wet bestaan we pas op 1 januari 2020. Maar zo lang gaan we natuurlijk niet wachten. Nu de overheid deze zomer groen licht heeft gegeven om techniek en technologie in Noordoost-Brabant vol in de spot te zetten, willen we van start. En gaan we ook al van start.

Een van de eerste initiatieven daarin is het in kaart brengen van wat er de afgelopen jaren al is ondernomen om techniek en technologie in deze regio te promoten. Want het promoten van techniek is natuurlijk niet nieuw. Kunst is om te leren van het verleden, om tips en tops te bundelen en te delen. En om van daaruit door te gaan.

Wat dit initiatief onderscheidt van eerdere initiatieven? Dat het in gezamenlijkheid gebeurt: het Techniek Loket wordt gedragen door onderwijs, ondernemers én overheid. Regiobreed! En: dat er middelen beschikbaar worden gesteld. De nood is er. Iedereen ziet dat en ervaart dat. Er moet iets gebeuren. En er gaat nu ook iets gebeuren!

Het besef is er. Maar de overtuiging en het enthousiasme om leerlingen te verrassen, overtuigen en inspireren is er ook. Volg ons. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van wat er in deze regio gebeurt. En … doe mee!

1/11/2019
Door 
Edith Vissers
Deel dit bericht:

Meer weten?

Heb je vragen over dit artikel, of wil je simpelweg meer informatie?

 Terug naar overzicht
Waarom heb je interesse in deze nieuwsbrief?
Namelijk:
Dankjewel! We hebben je inschrijving ontvangen.
Iets klopt er niet, controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox

Laat je mailadres achter en je ontvangt een paar keer per jaar als eerste het laatste nieuws! Zo blijf je op de hoogte van de vele initiatieven en activiteiten die plaatsvinden.