Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je aan
13/1/2020

Rob Jetten opent Bouwmensen in Veghel!

Bouwmensen Veghel had een politiek zwaargewicht bereid gevonden om de nieuwe locatie feestelijk te openen: Rob Jetten, fractievoorzitter van D66. Anton Jetten,de vader van Rob, was jarenlang docent Techniek bij ROC de Leijgraaf. Rob Jetten onderstreepte het belang van een goede samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven om zo ook bij te dragen aan een positief imago van het beroepsonderwijs.

Over Bouwmensen

Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infraopleidingsbedrijven. De vereniging is ook in de regio Noordoost-Brabant erg actief. Binnen de nieuwe praktijklocatie in Veghel leiden Bouwmensen en De Leijgraaf de metselaars, timmermannen en interieurbouwers van de toekomst op.In de praktijkruimte is een compleet nieuwe Briesse Rover CNC-gestuurde freesmachine geplaatst.

Nauwer samenwerken

De samenwerking tussen vmbo, mbo en Bouwmensen zal de komende jaren alleen nog maar sterker worden. Zo is er op dit moment al een aantal praktijkopleiders actief in het onderwijs binnen het profiel Bouw, Wonen en Interieur.

13/1/2020
Door 
Edith Vissers
Deel dit bericht:

Meer weten?

Heb je vragen over dit artikel, of wil je simpelweg meer informatie?

 Terug naar overzicht
Waarom heb je interesse in deze nieuwsbrief?
Namelijk:
Dankjewel! We hebben je inschrijving ontvangen.
Iets klopt er niet, controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox

Laat je mailadres achter en je ontvangt een paar keer per jaar als eerste het laatste nieuws! Zo blijf je op de hoogte van de vele initiatieven en activiteiten die plaatsvinden.