Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je aan
22/12/2021

Het Techniek Loket feliciteert KW1C en de Leijgraaf met topopleidingen in de techniek

De nationale Keuzegids mbo 2022 is 21 december uitgekomen. De opleidingen van De Leijgraaf en Koning Willem I College scoren goed. Ook een aantal opleidingen van de Leijgraaf en van Koning Willem I College behoren zelfs tot de beste van Nederand.

De nationale Keuzegids mbo 2022 is een onafhankelijke gids die de kwaliteit van alle mbo-opleidingen in Nederland beoordeelt en vergelijkt. De opleidingen van De Leijgraaf en Koning Willem I College scoren goed. Ook een aantal opleidingen van de Leijgraaf en van Koning Willem I College behoren zelfs tot de beste van Nederland en hebben het kwaliteitszegel top-opleiding verdiend. We feliciteren de Leijgraaf en Koning Willem I College met deze mooie resultaten. De fusie die op touw staat biedt volop kansen om in de regio het aanbod en de kwaliteit van het mbo hoog te houden.

De Leijgraaf scoort voor de opleidingen in de studierichting ‘Slimme technologie’ het beste van Nederland. Studenten geven een bovengemiddelde score op alle vlakken. Op het gebied van de procestechniek gooit Koning Willem I College landelijke gezien hoge ogen.

22/12/2021
Door 
Edith Vissers
Deel dit bericht:

Meer weten?

Heb je vragen over dit artikel, of wil je simpelweg meer informatie?

 Terug naar overzicht
Waarom heb je interesse in deze nieuwsbrief?
Namelijk:
Dankjewel! We hebben je inschrijving ontvangen.
Iets klopt er niet, controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox

Laat je mailadres achter en je ontvangt een paar keer per jaar als eerste het laatste nieuws! Zo blijf je op de hoogte van de vele initiatieven en activiteiten die plaatsvinden.