Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je aan
15/3/2021

Grootse plannen in Meierijstad: de chocoladefabriek

In deze fabriek kunnen leerlingen en studenten aan een levensechte productielijn rond chocola aan de slag.Stichting WerkEnLeren, de bedrijven VINCI Energies, Actemium, Vanderlande, Bouwbedrijf van de Ven, Agrifirm, QING, Friesland Campina, Mars,Stichting Platform Ondernemend Meierijstad (POM), de onderwijspartners ROC de Leijgraaf, Elde College, Zwijsen College en Fioretti College en gemeente Meierijstad ondertekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Deze hybride leerwerkfabriek biedt een innovatieve plek om ervaringsgericht te leren, ontwikkelen en werken. Techniekonderwijs speelt daarbij een hoofdrol. De bedrijfsvoering wordt voor een belangrijk deel uitgevoerd door leerlingen en studenten om de belangstelling voor de maakindustrie en technische beroepen te stimuleren. Docenten en praktijkmensen werken er samen om bij te dragen aan de vakbekwaamheid van jonge technici, die zo beter toegerust worden voor hun vak en loopbaan. In een omgeving die o.a. bestaat uit laboratoria, productiefaciliteiten, logistieke omgeving en een marketing & sales afdeling.

15/3/2021
Door 
Edith Vissers
Deel dit bericht:

Meer weten?

Heb je vragen over dit artikel, of wil je simpelweg meer informatie?

 Terug naar overzicht
Waarom heb je interesse in deze nieuwsbrief?
Namelijk:
Dankjewel! We hebben je inschrijving ontvangen.
Iets klopt er niet, controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox

Laat je mailadres achter en je ontvangt een paar keer per jaar als eerste het laatste nieuws! Zo blijf je op de hoogte van de vele initiatieven en activiteiten die plaatsvinden.