Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je aan
22/12/2021

Duurzaamheid in technisch vmbo

‘Duurzaamheid’, je hoort het overal. We willen volgende generaties minstens dezelfde kwaliteit van leven bieden als wij hebben mogen ervaren. Schone lucht, schoon water, voldoende voedsel en energie moeten ook voor hen beschikbaar zijn. Er is volop aanbod van nieuwe keuzevakken om met leerlingen werk te maken van de vraagstukken.

De huidige uitputting van grondstoffen en energiebronnen vraagt om innovatieve technologische oplossingen. Door jongeren vroeg in aanraking te laten komen met het brede werkveld van techniek hopen we dat we hen enthousiast kunnen maken om een innovatieve technische vervolgopleiding te kiezen vanuit de gedachte van duurzaamheid. Nieuwe keuzevakken in het vmbo doen ook in onze regio hun intrede: milieu, hergebruik en duurzaamheid, duurzame energie en het bouwen van een duurzame comfortwoning.  Oriëntatie op een loopbaan in deze richting wordt op deze manier mogelijk.

22/12/2021
Door 
Edith Vissers
Deel dit bericht:

Meer weten?

Heb je vragen over dit artikel, of wil je simpelweg meer informatie?

 Terug naar overzicht
Waarom heb je interesse in deze nieuwsbrief?
Namelijk:
Dankjewel! We hebben je inschrijving ontvangen.
Iets klopt er niet, controleer of je alle velden hebt ingevuld.
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox

Laat je mailadres achter en je ontvangt een paar keer per jaar als eerste het laatste nieuws! Zo blijf je op de hoogte van de vele initiatieven en activiteiten die plaatsvinden.